EnvisionTEC Güvencesiyle Ürün Geliştirme

2017 yılında EnvisionTEC, otomotiv, havacılık ve genel üretim pazarları için E-Model malzemesini piyasaya sürüyor. Düşük viskozitesi ile ürünün son derece esnek olmasını sağlıyor. Hassas işlemleri büyük bir ustalıkla yapabilme kabiliyeti gösterirken aynı zamanda büyük parçaları da kolaylıkla üretilebiliyor.
EnvisionTEC Güvencesiyle Ürün Geliştirme.

EnvisionTEC Güvencesiyle Ürün Geliştirme

 

ABD otomotiv endüstrisinde doğan EnvisionTEC’in kurucusu ve CEO’su Al Siblani bir mühendistir. 3D baskı endüstrisini Ford, GM ve Chrysler’de  Helisys laminasyon makinelerini geliştirerek 1990’ların sonunda DLP teknolojisini kullanan 3D yazıcı fikrini ortaya çıkardı.

EnvisionTEC’in merkezi Dearborn’da bulunuyor. Şirket bugün dünya çapında hizmet verip tedarikçileriyle yakın ilişkilerini sürdürmektedir. EnvisionTEC, ısıya ve darbeye dayanıklı enjeksiyon kaplama için kullanılabilen, enstantane uygulamalarına esneklik ve dayanıklılık getirmesi için 3D yazıcıları kullanmaktadır. Ayrıca bu 3D yazıcılar için malzeme de geliştirmektedir.

 

Ford Motor Şirketi'nden emekli olan Bill Schroer, EnvisionTEC'de üst düzey bir mühendistir. EnvisionTEC, otomotiv endüstrisi için bünyesinde birçok mühendis çalıştırmaktadır.

Otomotiv şirketleri; prototipleri, tasarım doğrulamaları, otomobil şov parçaları, jigs, fikstür, bağlantı elemanları, kalıpları ve daha fazlası için 3D yazıcı ve materyalleri kullanmaktadırlar.

 

Otomotiv müşterileri neden EnvisionTEC’i seviyor?  EnvisionTEC'in pürüzsüz ve doğru 3D yapıları işlemleri hızlandırıyor. Dahası, endüstriyel makinelerimizin bakımı kolay, güvenilir ve şirketimiz tarafından kullanım esnasında büyük destek sağlanmaktadır.

 

2017 yılında EnvisionTEC, otomotiv, havacılık ve genel üretim pazarları için E-Model malzemesini piyasaya sürüyor. Düşük viskozitesi ile ürünün son derece esnek olmasını sağlıyor. Hassas işlemleri büyük bir ustalıkla yapabilme kabiliyeti gösterirken aynı zamanda büyük parçaları da kolaylıkla üretilebiliyor. Beş rengi olan   E-Modeli diş laboratuvarlarının da kullanabileceği hassas modelleme çalışmaları içinde kullanım kolaylığı sağlıyor.