ArGe Faaliyetleri için 3D Yazıcı

EnvisionTEC, fikirlerinizi 3D yazıcı teknolojisiyle hızlıca gerçekleştiriyor. Tasarım doğrulama testleri ile hızlı ve daha doğru prototipler hazırlayarak üretim sürecini hızlandırıyor.
ArGe Faaliyetleri için 3D Yazıcı.

ArGe Faaliyetleri için 3D Yazıcı

Envisiontec, fikirlerinizi 3D yazıcı teknolojisiyle hızlıca hayata geçirmenize yardımcı oluyor.

Envisiontec, tasarım doğrulama testleri ile hızlı ve daha doğru prototipler hazırlayarak üretim sürecini hızlandırmaktadır. Ya da hazırladığınız özel ürünlerin gerçek kitlesine uygun şekilde üretimi için Envisiontec teknolojisinden faydalanabilirsiniz.

3D yazıcı ve malzemelerimiz dünyanın önde gelen üreticileri tarafından kullanılmaktadır.

Teknolojimizi kullanan üreticiler birbirinden oldukça farklı işler yapmaktadır. Envisiontec, müşterilerine oyuncaklar, elektronik araçlar, şişeler, pompalar, motorlar, fren balataları, arabalar, uçaklar gibi birçok alanda üretim yapabilmesi için malzeme tedariği yapmaktadır.

Neden Envisiontec'i seçmelisiniz?

Teknolojimiz daha pürüzsüz bir yüzey işlevi sunar; bu da daha az rötuş anlamına gelir.

Dahası müşterilerimize ısıya ve darbelere dayanıklı, enjeksiyon kalıplama için uygun, anında şekil alan esnek ve güçlü malzemeler sunuyoruz. Ayrıca mühendis ekibimiz özel malzeme geliştirme konusunda üreticilere yardımcı olmaktadır.

Almanya’da üretilen malzemelerimiz son derece hassas ve güvenilirdir. 3D yazılımla ilgili bir sorunla karşılaştığınızda mühendislerimiz size biz telefon uzaklıktadır. Bu konuda her türlü desteği üreticilerimize vermekteyiz.

2017 yılında Envisiontec, otomotiv, havacılık ve genel üretim pazarları için E-Model malzemesini piyasaya sürüyor. Bu malzeme düşük viskozitesi ile ürünün son derece esnek olmasını sağlıyor. Hassas işlemleri büyük bir ustalıkla yapabilme kabiliyeti gösterirken aynı zamanda büyük parçaları da kolaylıkla üretilebiliyor. Beş rengi olan  E-Modeli istenirse diş laboratuvarlarının da kullanabileceği hassas modelleme çalışmaları içinde kullanım kolaylığı sağlıyor.  

Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

info@voksel.com.tr  0 (212) 438 35 90 

www.voksel.com.tr