Butik mücevher tasarım stüdyosu Envisiontec Micro Plus kullanılıyor

Martin Miller 20 yıl boyunca özel parçalar yapan bir kuyumcu olarak çalıştı.
Daha sonra kendi mücevher tasarım stüdyosunu açtı ve Envisiontec Micro kullanıyor.
Butik mücevher tasarım stüdyosu Envisiontec Micro Plus kullanılıyor.

Martin Miller, 20 yıl boyunca özel parçalar yapan bir kuyumcu olarak çalıştı. Daha sonra kendi mücevher tasarım stüdyosunu açtı.

 

Miller, Arizona, Chandler'deki “Flow for Form” şirketinin üç yıl önce kurdu. Kendi hür girişimi olan bu şirket için "Kendi başıma bir şeyler yapmak zorunda kaldım," diyerek şuan birçok kişiye de örnek olmaktadır. Şirket birçok kuyumcu için toptan satışta yapmaktadır.

Miller, önceki işinde Solidscape 3D baskı teknolojisini kullanmış ancak kendi şirketini açtığında başka bir 3D baskı teknolojisini kullanmak istemiştir. Kullandığı bu teknoloji 5 eksenli freze makinasına katılan bir Envisiontec ürünü olan Micro Hi-Res’ dir. Makinede EC500M ’yi kullanan Miller, keskin ayrıntılar sunan, hızlı baskı veren ve kolay dökülebilen bu malzemeyi kullanmayı tercih etmektedir.

Miller'ın EnvisionTEC hakkında sevdiği bir diğer şey ise destek ekibi. "Makinalar arıza çıkaracaktır. Bu doğal bir şey . Ama EnvisionTEC böyle durumlarda bir telefon uzağımda. Karşılaştığım sorunlarda yardımcı olacak birini her zaman bulabiliyorum.” Dedi.

Miller kısa bir süre önce EnvisionTEC'in destek ekibine bir teşekkür mektubu yazdı.

“Ne söylesem sizin için az olur. Beni hiç hayal kırıklığına uğratmadınız. Genelde bir şirketle anlaştığım zaman davranışlarıyla onu değerlendiririm ama siz beni hiçbir zaman yarı yolda bırakmadınız. Benim için çok değerlisiniz. Teşekkürler.” diyerek mektubunu tüm EnvisionTEC ailesine armağan etti.

voksel 3d yazıcı kuyumculuk mücevher tasarımı envsiontec